top of page

VALMENTAJAT

Olipa tavoitteenasi kohottaa yleiskuntoa, parantaa työhyvinvointia, korjata ryhtiä tai kehittää voimaa sekä lihasmassaa, ota yhteyttä valmentajiimme. Valmentajamme auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet tekemällä henkilökohtaisia kunto- ja ravinto-ohjelmia, jotka räätälöidään sinun tavoitteidesi mukaan.
Pekka Vallo PT-kuva.jpg

PEKKA VALLO

Kuntosalivalmentaja

Olen yksi Balance Kuntokeskuksen valmentajista. Olen 34-vuotias ja olen ehtinyt harrastaa monenlaista liikuntaa yleisurheilusta ja telinevoimistelusta kaikenlaiseen voimailuun. Itselleni mielekkäimmiksi liikuntamuodoiksi ovat vakiintuneet painonnosto ja voimanosto, joissa olen myös kilpaillut. Pidän myös toiminnallisesta- ja kehonpainoharjoittelusta  ja tarjoankin Balancella ohjausta ja harjoitusohjelmia erityisesti näihin lajeihin.

Ota yhteyttä | Puh: 045 7732 5600 | kuntokeskus(ät)balance-sport.fi

HENNA SALOMÄKI

Liikunnanohjaana (AMK) Fysioterapeutti (AMK)

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut säännöllisesti vuodesta 2003, joten ohjauskokemusta on kertynyt reilusti yli 10 vuotta. Kuntosalilla olen ohjannut vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2009 osallistuin naisten classic body building-kilpailuihin, joten näkökulmaa on myös tältä puolelta. Mikäli tavoitteenasi on kunnon kohotus, kiinteytys, lihasmassan kasvatus, hyvinvoinnin ja jaksamisen tukeminen tai esimerkiksi niska-hartiaseudun voinnin tukeminen, olethan yhteydessä.

Ota yhteyttä | henna(ät)balance-sport.fi

Elina Kostet PT-kuva.jpg

ELINA KOSTET

Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja

Olen 30 vuotias koulutettu hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer. Kauttani saat juuri sinulle räätälöidyt ravinto-ohjelmat ja harjoitusohjelmat niin kotiin kuin kuntosalillekkin. Olipa tavoitteenasi pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa tai muuten vain saada arkeen lisää buustia, voit kääntyä puoleeni. Ota yhteyttä niin räätälöidään paketti juuri sinun tavoitteitasi tukemaan. 

Ota yhteyttä | Puh: 040 964 3217 | elina(ät)kostet.fi | www.elinakostet.fi

bottom of page