KUNTOSALI

Balance Kuntokeskus on vuonna 2009 perustettu kuntosali ja olemme kasvaneet yli 1100-neliöiseksi koko kansan kuntosaliksi. Laaja ja monipuolinen laitteistomme on valikoitu niin, että se palvelee juuri sinua, olitpa aloittelija tai kilpaurheilija. Kuntosalimme on jaettu kahteen tilaan, joka mahdollistaa loistavat puitteet kaikentasoisille kuntoilijoille. 

Kuntosalilaitteet

Saliltamme löytyy muun muassa paineilmalaitteita, painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita, perinteisiä kuntosalilaitteita, toiminnallisen harjoittelun mahdollistavia välineitä sekä laaja valikoima vapaita painoja ja erikoistankoja. Laitteistomme koostuu pääosin Precorin, Technogymin, Matrixin, HURin ja HcPron laitteista. 

Voimaharjoittelu

Kattavan laitevalikoimamme lisäksi olemme panostaneet erinomaiseen valikoimaan vapaita painoja sekä suorituspaikkoja. Meiltä löytyy muun muassa viisi kyykkypaikkaa, kuusi nostolavaa sekä laaja valikoima erikoistankoja ja muita voimaharjoitteluvälineitä.

Vuokrasaunatilat

Saunakabinettimme tilat ovat ideaalit noin 10-12 hengen ryhmälle.

 

HINNASTO

2 tuntia 100 euroa

3 tuntia 130 euroa

4 tuntia 150 euroa

Balance Shop

Meiltä löytyvät laadukkaat M-Nutritionin, Fastin ja Finnmaxin lisäravinteet. Myymme myös treenivaatteita, kuntosalivarusteita ja lihashuoltovälineitä. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

HINNASTO

Opiskelijat ja Eläkeläiset -10%

*Seniorikortti 60v täyttäneille. Seniorikortilla voit harjoitella joka päivä klo 05-13 välillä.

Salikortin tauolle laitot ainoastaan lääkärintodistuksella. Asiakkaalla 5 päivän omavastuu.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

© Balance Kuntokeskus